OM OS

"Vi tilstræber, at vores gæster skal få en speciel smags oplevelse, ved at tilbyde autentisk sund indisk mad. Tilberedt med stor passion og respekt for den traditionelle fremstillings måde, hentet fra køkkenerne i Punjab og Mumbai regionerne. "

 

Inspiration

Den indiske mad skal, efter vores opfattelse, være stor på smags kvotient, og vække sanserne ved hver enkelt mundfuld. Krydderierne, anvendes med omhu i vore retter, så de forskellige nuancer fremstår, og får smagsløgene til at blomstre. Inspirationen og livsnerven i Mumbai er stykket sammen af mange faktorer og indtryk. Det indiske krydderi univers, det engagerede personale, Bollywood, insisteren på enkelthed og kompleksitet på samme tid, den indiske mangfoldige kultur, duften af røgelser. Alt dette er fonde til inspiration i skabelsen af Mumbais eget univers. I køkkenet bruges udelukkende friske råvarer hver dag, vore dygtige kokke tilbereder alt mad fra bunden, selv karryen, marinader, paneer (ost), brød og krydderi blandinger, laves i vores eget køkken. Opskrifterne er traditionelle, inspireret fra Muglai, nordindiske opskrifter samt fascinerende hverdags opskrifter, med oprindelse fra det indiske hjem og Mumbais mange famøse gadekøkkener.

Vores chef kok er fra den nordlige del af Indien, han har stor erfaring med tilberedning af varieret sund indisk mad, samt kan sammensætte retter og menuer med inspiration fra flere indiske regioners mangfoldigheder.

 

Presse

"Der er både smæk og tjek på krydderiblandingerne på restaurant Mumbai, der imponerer med fornem balancekunst."- AOK Berlingske Tidende

 

"Hos Mumbai finder man noget af landets mest velsmagende indiske mad.."- IBYEN Politiken